top of page

Våre tjenester

Vi tilbyr personlig tilpassede behandlinger til dine behov av ypperste kvalitet. 

Her ser du noen av de behandlingene du kan velge imellom, flere tjenester finner du i booking siden vår.

MEDISINSK HUDPLEIE

Carbon Peel

45 munitter - 
Stimulering til nydannelse av kollagen. Forminsker porer. Forbedring av hud-struktur. Rensing og reduserer fettansamling i porene (blackheads). Løfter og strammer opp huden. Fjerning av døde hudceller slik at frisk hud kommer til syne.

Uniq Glow & Go

60 minutter - 
Oppfriskende behandling tilpasset deg med, rens, peel, maske og fuktighet som etterlater en ren, fresh og glødende hud. Behandlingen passer alle da den tilpasses hver enkelt.

Uniq Pigment Fighter

60 minutter - 
Bekjemper pigmenteringer. Rens, peel, maske og serum tilpasset hud og hud tilstand.

Uniq Sensitive Fighter

60 minutter -
Hud behandling som tilpasses din hud for å styrke huden, minimere rødheter og forbedrer en sensitiv hud med riktig pleie.

Lunsj Peel

30 minutter -
Hud behandling tilpasset hud og hud tilstand. Rens, peel og fuktighet. En effektiv og oppfriskende behandling.

Uniq Man Peel

60 minutter - 
Hud behandling tilpasset mannehud som frisker opp en grovere hud, minimerer porer og gir en god dyprens slik enhver mann bør unne seg en gang i blant.

Uniq Red Carpet

60 minutter -
En suveren hud behandling som gir en dyp oppfriskning av huden, så huden stråler og er klar for å skinne og tiltrekke seg oppmerksomhet.

DERMAPEN

Dermapen Collagen Induction Therapy helper mot:

· Oppstramming av huden, hudforbedring

· Pigmenteringer

· Akne arr

· Fine linjer, også rundt øyne og munn

· Forminsker store porer

· Jevner og myker opp strekkmerker

· bedring av kirurgiske og traumatiske arr

· Ny, glødende hudoverflate

Dermapen er en automatisert micro-needling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer og gir klinik beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt.

 

Dermapen behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, og det er minimal til ingen smerte i forhold til andre behandlinger.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden. Dette vil roe seg i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du kan flasse, og bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud. Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.

Dermapen ansikt

60 minutter

Dermapen Ansikt, Hals og Brys

60 minutter

Dermapen kropp

75 minutter

TRÅDLØFT

Nordyx tråder skrur tiden noen år tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder med rask tilhelning. Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Resultatet blir først fine linjer og rynker, -senere dypere furer og hengende hud. Trådene gir huden et skånsomt og lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år eller mer, før de har løst seg helt opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert til ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer, og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre.

Trådenes mothaker er designet for å gi best mulig løft og revitaliserende effekt. Mothakene gir et umiddelbart løft og revitaliserende effekt som varer 3-5 år. Det foreligger mange kliniske studier som viser effekten av disse trådene i vevet. Trådene er helt oppløste i huden etter ca 12 måneder.

Denne behandlinger passer for:

• Forming av lepper

• Begynnende slapp hud, hamsterposer og marionette linjer

• Markerte naso labiale folder

• Tynn hud som har mistet sin spenst og som trenger revitalisering og støtte

• Øyenbryn som begynner å henge

• Slapp hud på hals og under hake

Etter behandling

Tråden begynner å innpasses i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. I tillegg til et lite løft rett etter behandlingen takket være de små krokene som er på trådene, begynner de positive vevsreaksjonene å bli synlig etter noen få uker. Fra 4-8 måneder etter behandlingen vil trådene ha påvirket huden slik at revitaliseringen synes. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Behandlingene er uten langvarige bivirkninger, bortsett fra at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden kan få blåmerker, ømhet og noe hevelse 1-2 uker. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen får uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling. I og med at vi ikke fjerner hud, kan huden legge seg i små folder i området hvor man har trukket huden sammen. Dette kan vare i noen uker, men vanligvis er det mer eller mindre borte etter 14 dager. Ved eldre hud og mye løs hud, kan dette vare i opptil 4-8 uker – helt til huden har trukket seg sammen og tilpasset seg trådene og krokene. Man skal til etterkontroll etter ca. 14 dager for å se at trådene ligger slik de skal.

Forsiktighetsregler etter behandling:

• Det frarådes å trene hardt i fire uker etter behandlingen,

• Forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken.

• Man skal sove på rygg de første 3 netter

• Ikke bruke krem eller sminke over innstikkstedene de første 3 dager.

• Ingen ansiktsmassasje på 4 uker

• Menn må ikke barbere seg på 1 uke.

• Ikke løfte tungt de første 14 dagene

• Har du tatt fillers i området skal man vente 2 måneder før trådløftbehandling

Brynsløft

60 minutter 

Small lift

60 minutter 

Large lift

75 minutter 

X-Small lift

60 minutter 

Medium lift

60 minutter 

CAVI LIPO

· Løsner fett

· Fjerner cellulitter

· Former

 

Cavi Lipo forbedrer hudens elastisitet, minsker cellulitter, samt sørger for en effektiv behandling mot hevelser og øker blodsirkulasjon. Behandlingen består av 2 funksjoner: RF (radiofrekvens) og rød LED. Disse bidrar til å forbedre kollagen og elastisiteten som vil motvirke aldring samt redusere fett.

 

Fettcellene blir borte for godt

Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det man oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Metoden som benyttes kalles kavitasjon. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

Overarm, knær/lår, mage, rumpe/hofte

45 minutter 

Legger/lår, mage/hofte, rumpe/lår

60 minutter 

2 områder

75 minutter 

Lymfedrenasje/sirkulasjon

75 minutter 

SUGARING (hårfjerning)

Sugaring er en av de mest effektive og skånsomme hårfjerningsmetoder som finns på markedet. Teknikken er urgammel og stammer fra Asia. Sukkerpastaen løsriver håret i med-hårs retning i motsetning til voksing. Resultatet er en silkemyk hud med mindre irritasjon, færre inngrodde hår og langvarig resultat. Samtidig eksfolieres døde hudceller.

Skånsomt: Et 100% naturprodukt, fester seg ikke til huden og er derfor meget godt egnet for intim voksing. Varer lengre: Tar de kortere hårstråene opp med roten.

Ansikt

30 minutter 

Bikinilinje

25 minutter 

Hel arm

40 minutter 

Legger/lår

60 minutter 

Armhuler

25 minutter 

Braziliansk

40 minutter 

Legger 

30 minutter 

Rygg

30 minutter 

FILLER

Fillers kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap, korrigere asymmetrier i ansiktet eller fremheve spesifikke feminine eller maskuline trekk. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet.

Fillers i ansiktet:

· tilbakefører tapt volum i kinn og kinnben

· gir en skarpere kjevelinje eller fremheve haken

· tilbakefører tapt volum under øynene for å hindre søkk og skygger (tear trough)

· jevner ut ulike rynker og linjer

· reduserer linjer fra nesen og ned til munnviken (nasolabiale linjer)

· gir volum til nedsunkne munnviker

· gir volum til innsunkne tinninger

· korrigerer neser (utføres kun av plastikkirurg)

· gjenoppretter fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender (skinbooster)

· behandler arr etter acne (skinbooster)

Fillers i leppene:

· forstørrer eller forandrer fasong på leppene

· forsterker leppekonturen

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren.

Filler 1 ml

30 minutter 

Filler konsultasjon

15 minutter

Filler 2 ml

30 minutter

PROFHILO BODY

Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Basert på hyaluronsyre gjenopprettes elastisiteten, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres, slik at du kan opprettholde et ungdommelig utseende.

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet, etter vekttap etc. og dette påvirker det visuelle uttrykk. Derfor tilbyr vi Profhilo® Body-behandlinger hos oss.

Profhilo® Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner, som utføres i klinikken, med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske

behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling.

 

En innledende syklus med to behandlingsøkter med et 30-dagers intervall anbefales, og, om nødvendig, etterfulgt av oppfølgninger.

Hvordan virker det?

Profhilo® Body består av stabiliserte kooperative hybridkomplekser (HCC) av ultraren hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt i høye konsentrasjoner, fremstilt med en unik og innovativ termisk produksjonsprosess patentert av IBSA, som kalles for NAHYCO®-teknologi.

Profhilo® Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

 

Hvorfor er denne spesielle behandlingen god?

Profhilo® Body er den perfekte lunsjpause-behandlingen, som har flere fordeler, inkludert:

 

Fordeler:

• Kun 10 injeksjonspunkter per område

• Ikke-invasiv i den forstand at den reduserer muligheten for blåmerker og hevelser, men samtidig maksimerer spredningen av produktet i vevet

• Det krever ingen spesielle forberedelser av pasienten

Hvordan foregår behandlingen?

For Profhilo® Body-behandlinger bruker vi BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som innsiden av armen og magen med Profhilo® Body, og utføres ved hjelp av et hjelpeverktøy.

 

BAP-injeksjonsteknikken øker effekten av Profhilo® Body der huden er slapp og har tap av fasthet og elastisitet, og tilfører huden en naturlig fornyelse i det behandlede området.

Etterbehandling

Vår Profhilo® Body-behandling inkluderer Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling. Plasteret er sterilt, noe som gjør at produktet kan brukes på behandlet hud, som rett etter estetiske behandlinger.

Bevist effektivitet (1):

• Økning i hydrering av huden på 33 %

• Reduksjon av rødhet i huden på 11 %

 

Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem. Gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering. Nærende med en silkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

 

Dokumentert effektivitet (2):

• Økning i hudens fuktighet på 42 %

• Økning i hudens elastisitet på 6 %

 

Resultater fra pasientens selvevaluering(3):

• Jevnere og fastere hud for 97 %

• Hydrert og oppstrammet hud for 100 %

 

1) Klinisk studie utført på 20 personer. Resultater etter 1 times bruk av produktet.

2) Klinisk studie utført på 30 personer. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

3) Selvevalueringsvurdering. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

bottom of page