OM OSS

2022-08-29 17.21_edited.jpg

UNIQ Skin & Beauty

UNIQ Skin & Beauty er en skjønnhetssalong som tilbyr personlig tilpasseden behandlinger av ytterste kvalitet. 

Vi jobber hele tiden for å kunne tilby etterspurte, trygge og morderne behandlinger av ytterste kvalitet. Derfor er det viktig for oss å alltid utvikle oss på nyeste kunnskap, og levere ekspertise og trygghet til våre kunder. 

Vi holder til både i Solvær og Trondheim. I vår salong i Svolvær har vi også en egen nutrition club: Nor_Nutrition hvor du kan få servert næringsrik mat enten i forbindelse med behandling eller når du er på farten.

VÅRE MERKER

images.jpeg

BABOR

last ned.png
logo-mesosestetic.jpeg
FRID-logo.png

ELEXIR

MESOESTETIC

RevitaLash_Cosmetics_Logo.webp

REVITALASH

FRID

Kristin Normann Søberg

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin er utdannet sykepleier ved høgskolen i Bodø. Videreutdanning i dermatologi for sykepleiere ved Scandinavian Skincare Academy i Sandefjord og Costwold/broadway i England. Hun har spesialisert seg i Trådløft som gir fantastiske og naturlige resultater helt uten kirurgi. Ellers utfører hun en rekke kosmetiske og medisinske hudpleiebehandlinger som PRP, meso, Dermapen, microblading, kjemisk peelinger etc.
 

948 88 323

  • Facebook
  • LinkedIn

Maria Andersen

Hudpleier

Maria har tidligere erfaring fra parfymeri og makeup, og er utdannet makeupartist ved frisør og hudpleie-akademiet i Rogaland. Etter noen år ønsket hun å utvikle seg innen hudpleie, og tok videre en utdanning som hud og kroppsterapeut. Veien gikk videre til CIDESCO- utdanningen ved London School of Beauty and Makeup, hvor hun ble uteksaminert med «Honours» i 2013. Etter å ha jobbet noen år i bransjen studerer hun nå sykepleie på deltid. Maria utfører blant annet massasje, voks, hudbehandlinger, og estetiske behandlinger hos UNIQ Skin & Beauty Svolvær.

xxx